Tarif
Hamur için bütün malzemeleri yoğurup hamuru yarım saat buzdolabında dinlendirin.
Çok ince 4 pizza hamuru açıp üstüne kırmızı soğan, zeytinyağı ve tuz koyun. Pizzaları 225 derecede 8-10 dakika, iyice kızarana kadar pişirin. Bir yandan, kabağı, patlıcanı ve domatesi ızgarada kızartın. Kızarmış pizzanın üstüne geri kalan malzemeleri de koyup tuz ve karabiber ekleyin.
Çok ince 4 pizza hamuru açıp üstüne kırmızı soğan, zeytinyağı ve tuz koyun. Pizzaları 225 derecede 8-10 dakika, iyice kızarana kadar pişirin. Bir yandan, kabağı, patlıcanı ve domatesi ızgarada kızartın. Kızarmış pizzanın üstüne geri kalan malzemeleri de koyup tuz ve karabiber ekleyin.
Malzemeler
Hamur için:
- 300 gram un
- 10 gram maya
- 150 mililitre ılık su
- 1 ölçü zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
İç harcı için:
- 1 adet kabak
- 1 adet patlıcan
- 4 adet domates
- 1 adet avokado
- 250 gram somon
- 1 ölçü kırmızı soğan halkaları
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 1 ölçü zeytinyağı