İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Poke

Oylama 0/5
Somon filetosunu küçük küpler hâlinde doğrayın. Taze soğanları yuvarlak yuvarlak doğrayın. Kırmızı soğanı soyup halka halka doğrayın. Zencefilin kabuğunu tıraşlayıp rendeleyin.

Somon, taze soğanlar, susamlar, susam yağı, soya sosu, sambal sosu ve misket limonu suyunu karıştırın, tuz ekleyin. Roka ve frize salatayı 4 cam kaseye dağıtın, üstlerine kaşık yardımıyla somon karışımını dökün, soğan halkaları ve maydanozla süsleyin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen