Tarif

Soğanları soyup ince ince doğrayın. Rezeneleri dört parçaya kesin.

AutoCook Pro’da hafif kızartma programına gelin ve uzun seçeneğini seçin. Süreyi 40 dakikaya ayarlayın. Başla tuşuna basın.

AutoCook Pro’nun haznesine zeytinyağını ilave edin ve ince doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Rezeneleri ilave edip 5 dakika daha kavurun.

Tane hardal, bal, tuz ve karabiberi ekleyin, kavurmaya devam edin. Programın bitmesine 30 dakika kala portakal suyunu ve tavuk suyunu ekleyin.* Karıştırıp kapağı kapatın.

Programın bitmesine 8 dakika kala levrek filetoları, rezenelerin üzerine koyun ve kapağı kapatın. Bitiş sinyalini duyduğunuzda balığınızı servis edebilirsiniz.

Arzu ederseniz doğranmış fesleğen, doğranmış frenk soğanı, portakal kabuğu rendesi, portakal dilimi ve hardal tohumu ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

*AutoCook için 350 ml portakal suyu, 250 ml tavuk suyu kullanın.

Program: Hafif Kızartma Uzun

Malzemeler

  • 30 gr bal
  • 1 adet soğan
  • 200 ml portakal suyu
  • 2 adet levrek fileto
  • 40 ml zeytinyağı
  • 3 adet rezene
  • 100 ml tavuk suyu
  • 20 gr tane hardal
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber

Ek Olarak

  • 4 adet portakal dilimi
  • 1 adet portakal kabuğu rendesi
  • 1 tutam fesleğen
  • 1 miktar Frenk soğanı
  • 1 miktar hardal tohumu

Benzer Tarifler