İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Reçelli Tart

Oylama 0/5
Fırını 180 derecede önceden ısıtın. Yufkalara fırçayla tereyağı sürün, üstüne hafifçe şeker serpin. Yufkaları tereyağı sürdüğünüz kısım yukarı gelecek şekilde küçük kek kalıplarına yerleştirin. 6 dakika, altın rengine dönene kadar fırında pişirin. Kalıpta soğumaya bırakın. Oluşan tartların içini reçel ve çırptığınız kremayla doldurun. Servis için üstüne ahududu ya da bir dilim çilek yerleştirin
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Donna Hay