İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Rudolph'un Beyaz Peynirli Fesleğenli Dürümü

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    Hazırlık:

    İç harcı:


    Kabağı küp küp doğrayın. Zeytinleri dilimleyin ve beyaz peyniri parçalayın. Domatesi küp küp doğrayın. Kırmızı soğanı soyun ve kabaca doğrayın. Sarımsağı soyun ve ince ince doğrayın. Kabağı, limon suyunu, zeytini, beyaz peyniri, domatesi, soğanı ve sarımsağı karıştırın, tuz ve karabiberle çeşnilendirin.
  2. Prev2/3Next

    Dürüm:

    Fırını 200 dereceye ayarlayın. Havlunun üstüne bir yufka koyun. Yufkaya yağ sürün ve üstüne ikinci yufkayı koyun. Tekrar yağ sürün ve yufkaların tamamını bu şekilde koyun. İç harcını uzun bir şerit hâlinde yufkanın üstüne koyun ve yufkayı dürüm yapın. Dürümün üstüne zeytinyağı sürün. Dürümü fırında, pişirme kağıdı serdiğiniz bir tepside, kızarana ve çıtır çıtır olana kadar 15 dakika pişirin.
  3. Prev3/3Next

    Fesleğen sosu:

    Fesleğeni koparıp ince ince doğrayın. Elma suyunu, zeytinyağını, balzamik sirkeyi karıştırın, karışımı tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Beyaz peynirli dürümü bu sosla servis edin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen