İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Şalgamlı Hindi Sote

Adımlar

  1. Prev1/4Next

    Hazırlık:
    • Yumurtalı erişteleri paketteki talimatlara göre haşlayın.
  2. Prev2/4Next

    Hindinin wok’ta sotelenmesi:
    • Soğanı soyun ve yarım halkalar hâlinde doğrayın.
    • Sarımsağı soyun ve kabaca doğrayın.
    • Hindiyi küçük şeritler hâlinde kesin.
    • Bir miktar yağ ekleyerek tavayı ısıtın. Soğan ve sarımsağı kavurun.
    • Hindi şeritlerini ekleyin ve 5 dakika boyunca her yanı kahverengileşene dek soteleyin.
  3. Prev3/4Next

    Sebzelerin wok’ta sotelenmesi:
    • Şalgamı soyup kesin. Küp küp doğrayın.
    • Şitake mantarlarını küçük şeritler hâlinde kesin.
    • Hindi şeritlerini bir tabağa koyun.
    • Şalgam ve şitake mantarlarını wok’a alın. Gerekirse biraz daha yağ ekleyip 5 dakika boyunca soteleyin.
    • Hindi şeritlerini ekleyin.
  4. Prev4/4Next

    Yumurtalı Erişte:
    • Eriştenin suyunu süzüp wok’a ekleyin.
    • 3 dakika boyunca yüksek ısıda soteleyin.
    • Zencefil şurubu ve çili sosunu ekleyin. İyice karıştırın.
    • Kişniş yapraklarını ayırıp ince ince doğrayın.
    • Tuz, taze çekilmiş karabiber ve taze kişniş ekleyin.
    • Manyok parçalarıyla servis edin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen