Tarif

Yumurtaları 8 dakika boyunca haşlayın. Soyup, dilim dilim doğrayın. Ekmeğin kabuklarını kesin. Salatalığı dilim dilim doğrayın. Mayonezi, yabanturpu ve 2 yemek kaşığı Worcestershire sosuyla karıştırıp ekmeklere bu karışımdan sürün. Ekmeğin üstüne salatalık, somon ve yumurta dilimlerini koyup üstüne ikinci dilim ekmeği kapatın. Sandviçi bastırın ve şeritler hâlinde kesin.

Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 4 dilim beyaz sandviç ekmeği
  • 4 dilim esmer sandviç ekmeği
  • 1 adet salatalık
  • 6 yemek kaşığı mayonez
  • 2 yemek kaşığı yabanturpu püresi
  • 1 ölçü Worcestershire sosu
  • 200 gram füme somon

Benzer Tarifler