İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Sarımsak ve Maydanoz ile Sotelenmiş Sebzeli Levrek Tava ile Çikorili Izgara Enginar

Oylama 0/5
Levrek balığını filetolara ayırın. Maydanozu sarımsakla beraber ince ince kıyın. Tencereye su ile beraber bir tutam tuz ilave edin ve kaynatın. Havuç ve kabağı bir tencerede haşlayın. Bir tava içerisine balığın derisi altta olacak şekilde tavaya yerleştirin ve pişirin. Haşlanmış sebzeleri bir tavaya alın ve içerisine bir parça tereyağı ilave edip 2 dakika kadar soteleyin.

Son olarak sarımsak ve maydanozu ekleyip sebzeleri servis tabağına alın. Üzerine balık filetolarını ekleyin. Limon dilimleri ile servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza