Tarif

Mayayı sulandırıp bir kenarda bekletin. Kuru malzemeleri karıştırın ve mayayı üzerine ekleyin. Eritip soğuttuğunuz Sana’yı da ekleyerek yoğurun. Mayalanması için yarım saat bekletin.

Bir tavada renkli biber, kabak ve kırmızı soğanı Sana ile soteleyin. Hamuru oklava ile açın, malzemeleri ve rokayı üzerine serpin. Hamuru rolu şeklinde sarın ve spatula ile dilimlere ayırın.

200 derece fırında 20 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 100 gram Sana
  • 1 paket kuru maya
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 2 adet renkli biber
  • 2 adet kabak
  • 2 adet kırmızı soğan
  • 3 dal roka
  • 4 su bardağı tam buğday unu
  • 2 su bardağı su

Benzer Tarifler