İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Sebzeli Pilav Eşliğinde İçi Doldurulmuş Sığır Filetosu

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    • Sebzeler için bir tencere tuzlu su kaynatın.
    • Pirinci paketteki talimatlara göre pişirip dinlenmeye bırakın.
  2. Prev2/3Next

    İçi Doldurulmuş Fileto:
    • Arpacık soğanını ve sarımsağı soyup kıyın.
    • Bir miktar zeytinyağı ve sirkeyi karıştırın, sarımsağı ve arpacık soğanını içine atın.
    • Portobello mantarlarını ince ince doğrayın. Biraz yağla wok’ta kısa süre kızartın.
    • Rokaları yıkayıp kurutun ve kalın saplarını koparın.
    • Sığır filetolarını alüminyum folyo arasına yerleştirip bir tavayla dövün. tuz ve karabiberle tatlandırın. Yağlı karışımı fırçayla üstlerine sürün.
    • Etleri pişmiş Portobello mantarlarıyla kaplayın ve üstüne roka ve birer dal biberiye yerleştirin. Alüminyum folyo kullanarak etleri sıkıca rulo yapın ve birer kürdanla tutturun. Bu ruloların üstüne fırçayla yağ sürün.
    • Ruloları pişene kadar, yaklaşık 6-8 dakika ızgara yapın. Servis etmeden önce biberiyeler çıkarın.
  3. Prev3/3Next

    Sebzeli Pilav:
    • Patlıcanı ve rezeneyi yıkayın.
    • Rezeneyi ikiye kesin, içini çıkarın ve kenara koyun. Küçük parçalara bölün ve yumuşayana kadar, yaklaşık 4 dakika pişirin.
    • Patlıcanın uçlarını kesip küp küp doğrayın. Wok tavayı ısıtın ve patlıcanları 4 dakika kızartın.
    • Pişirdiğiniz rezeneyi tavaya ekleyip 2 dakika daha tutun.
    • Pirinci ekleyin.
    • Tatlı sivribiberleri ince ince doğrayın, ekleyin ve iyice karıştırın.
    • Soya sosu ve sambal ekleyip iyice karıştırın.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen