Tarif

Fırınınızı önceden 108 dereceye ısıtın.
Kıymayı sambal’la karıştırın ve Küçük Hindistan cevizlerini rendeleyin. Kıymayı 1 yumurta ve galeta unuyla karıştırın. Tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Kıymalardan küçük sosisler yapın ve buzdolabına kaldırın.

Milföy hamuru yaprakları açıldıktan sonra çırptığınız yumurtayı fırçayla üstlerine sürün. Üstüne sosisi koyup bir kat daha milföy hamuru koyun. İyice bastırın. Sosisli börekleri yaklaşık 10 dakika buzdolabında bekletin.

Üstlerine fırçayla yumurta sürün ve fırında 15 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 250 gram karışık kıyma
  • 1 yemek kaşığı sambal oelek acı biber sosu
  • 1 yarım tatlı kaşığı toz küçük Hindistan cevizi
  • 2 adet yumurta
  • 1 miktar galeta unu
  • 1 miktar tuz
  • 1 miktar taze çekilmiş karabiber
  • 20 yaprak milföy hamuru

Benzer Tarifler