İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Sous Vide Kuzu İncik

Oylama 0/5
Sous Vide sosunu hazırlamak için AutoCook Pro’nun haznesine zeytinyağını koyun. Soğan, sarımsak, havuç, kereviz sapı ve domatesleri iri iri doğrayın. Hafif kızartma programına gelin, orta seçeneğini seçin ve Başla tuşuna basın. Doğradığınız soğan, sarımsak, havuç ve kereviz sapını hazneye alarak 3 dakika kavurun. Domatesleri ilave edin ve 2 dakika daha kavurun. Taze kekik, taze biberiye, defne yaprağı, tuz ve karabiber ile tatlandırın. 1.3 l suyu ekleyin ve kapağı kapatın. Bitiş sinyalini duyduğunuzda sosu soğuması için ayrı bir kaba alın. Soğuyan sous vide sosunu vakumlu pişirme poşetine, poşetin yarısına gelecek kadar doldurun. Kuzu inciklerden birini bu vakum poşetine koyun. Aynı işlemi diğer incikler için de tekrarlayın ve poşetleri vakumlayın. Autocook Pro’nun haznesine 2.5 l su ekleyip vakumladığınız poşetleri suya bırakın. Sous vide programına gelin ve uzun seçeneğini seçin. Süreyi 4 saat 50 dakikaya, ısıyı 95 dereceye ayarlayın, kapağı kapatın ve Başla tuşuna basın. Sinyali duyduğunuzda vakumlu poşetleri ahşap masa yardımıyla sudan çıkarın. Vakum poşetlerini keserek açın ve incikleri servis için tabağa alın. Yemeğiniz servise hazır.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır