Soya Sosu, Pirinç Şarabı Sirkesi ve Parmak Limonlu Levrek Saşimi

Soya Sosu, Pirinç Şarabı Sirkesi ve Parmak Limonlu Levrek Saşimi

Tarif

Çok keskin bir bıçak kullanarak, levrek filetoyu damarların yönünde 5 mm kalınlığında ince ince dilimleyin ve servis edene kadar soğutun.

Tüm sos malzemelerini bir kasede birleştirin.

Parmak limonlarını bölün ve içindeki parçaları dikkatlice dışarı sıkın.

Servis yapmadan hemen önce, dilimlenmiş balığı sosun içine koyun, sonra tabaklara paylaştırın ve üstüne parmak limonu parçalarını koyun.

Malzemeler

  • 300 g derisiz levrek filetosu
  • 3 parmak limonu, servis için

Sos

  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 tatlı kaşığı pirinç şarabı sirkesi
  • 2 tatlı kaşığı pudra şekeri

Benzer Tarifler