İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tarçınlı Hollanda Çörekleri

Oylama 0/5
Fırınınızı önceden 225 dereceye ısıtın.
Hamur için tereyağı hariç tüm malzemeleri karıştırın. 6 dakika elinizle veya elektronik mikserle yoğurun. Tereyağını son 4 dakikada ekleyin ve iyice yoğurun.

Hamuru 80 gramlık top biçiminde parçalara bölün ve 20 dakika boyunca dinlenmeye bırakın.
Daha sonra her topu 30 cm uzunluğunda ipler hâline getirin. Muscovado şekerini ve toz tarçını fırın kabında karıştırın.

Parçalara fırçayla biraz su sürün ve hamuru şeker karışımına bulayın. Kapsül biçiminde koparın. Pişirme kağıdı koyduğunuz tepsiye kapsülleri bölerek yerleştirin.

Kapsüller beş dakika daha kabardıktan sonra tam olarak 7 dakika pişirin. Kapsüller pişince fırından çıkarın ve hemen büyük kalıba ters olarak koyun ve soğumaya bırakın.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen