İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tarhunlu Waffle Yanında Tütsülenmiş Somon

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Waffle:

    Tereyağını eritin. Tarhun yapraklarını koparıp kıyın. Bir tavada 150 mililitre sütü ılıtıp mayayı sütün içinde çözdürün. Maden sodasıyla yumurtaları bir kaseye alıp iyice karıştırın. Kaseye eleyerek un ekleyin ve çırpıcıyla güzelce karıştırın. Süt, tereyağı, tarhun, yağ ve tuz ekleyin.

    Waffle makinesini önceden ısıtın. Waffle hamurunu kepçeyle makineye aktarıp waffle’ları altın rengi alana kadar pişirin.
  2. Prev2/2Next

    Otlu sos:

    Frenk soğanlarını mümkün olduğunca ince kıyın. Kaparileri akan suyun altında durulayın, kornişonları ince ince doğrayın. Mayonez, yoğurt, Frenk soğanı, kapari ve kornişonları karıştırıp hardal, misket limonu suyu, tuz ve karabiberle tatlandırın. Waffle’ların somon ve karışık yeşillikle servis edip sosu üstünde gezdirin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Rudolph van Veen