İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tatlı Kırmızı Şarapta Pişmiş Deveci Armutlu Milföy

Oylama 0/5
Armutları soyun ve küpler halinde kesin. Bir fırın kabına kırmızı şarap, çubuk tarçın, bal, taze vanilya ve yıldız anasonu ekleyin. İçerisine armutları koyup önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin. Milföy hamurlarını bir fırın tepsisine dizin ve üzerlerini bir çatal yardımı ile delip altın sarısı olana kadar fırında pişirin.

Armut ve milföy pişince fırından alın ve kabarmış milföy hamurunu bir bıçak ile ortadan ikiye ayırıp içini açın. İçerisine armut parçalarını ve vanilyalı dondurmayı ekleyin. Üzerine pudra şekerini ve naneyi yerleştirip servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza