İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Taze Kremalı Kabak Çorbası

Oylama 0/5
Kabakları yıkayıp doğrayın.

Bir tavada yağ ısıtıp kabakları kekik yapraklarıyla ve doğranmış arpacık soğanıyla beraber kızartın. Et suyunu da ekleyip 10 dakika kadar pişmeye bırakın.

Çorbayı pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar blenderle karıştırın. Krema ekleyin, tuz ve biberle çeşnilendirin.

Ekmek dilimlerini uzunlamasına şeritler hâlinde kesin. Bir tavaya zeytinyağı koyup ekmekleri kıtırlaşana kadar kızartın. Kağıt havlu üstünde yağını süzüp soğuttuktan sonra üstüne Emmental peyniri koyun.

Kabak çorbasını kasede servis edip crostini’lerle (ekmek dilimleriyle) süsleyin. Taze kremaya top benzeri bir biçim verip çorbaya koyun. Servis öncesi, Frenk soğanını kıyıp çorbanın üstüne serpiştirin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Rudolph van Veen