İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tel Kadayıfa Sarılı Kuzu Bonfilesi ve Fesleğenli Havuç Püresi

Oylama 0/5
Sarımsakları çok ince doğrayın ve nar ekşisi ve pekmez ile karıştırıp bir sos hazırlayın. Bonfileleri bu sosa batırın ve bir tavada her iki tarafını da 1 dakika pişirin. Bonfileye ince kıyılmış biberiye serpiştirin ve tel kadayıfa sarıp kızartın.

Fesleğenli havuç püresi için havuçları haşlayın ve fesleğenler ile bir mutfak robotunda püre haline getirin. İçerisine krema ekleyin. Bonfileyle birlikte üzerinde servis edin.


Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza