İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tereyağlı Karides

Oylama 0/5
Tereyağını bir kızartma tavasında eritip rezene tohumu ekleyin. Aroması yağa karışana kadar bir dakika kavurun. Sarımsak, chili ve arpacık soğanını ekleyip kahverengiye dönene kadar kavurun. Karidesleri içine atıp 1 dakika soteleyin. Deglaze etmek için Pernod (ya da sambuca) ekleyin. Balık suyu ve kremayı ekleyin. Sos buharlaşıp yarıya inene kadar kaynatın. Son olarak taze fesleğen ve biraz daha tereyağıyla tamamlayın. Damak zevkinize göre çeşnilendirin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Kiran Jethwa