İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tereyağlı Kurabiye

Oylama 0/5
Tereyağını şeker, tuz ve un ile yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru streç filmle sarıp 1 saat dinlendirin. Fırını 190 dereceye ayarlayın. Hamuru yaklaşık 4 milim kalınlığında açın ve yuvarlaklar kesin. Yuvarlakları pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Hamurların üstüne bıçakla baklava şekli çizin ve birkaç delik açın. Fırça yardımıyla yumurtanın sarısını kurabiyelerin üzerine sürün. Ardından kurabiyeler fırında kızarana kadar 20 dakika pişirin. Sonra hemen üstüne şeker serpin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen