İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tiel Usulü Kurabiye

Oylama 0/5
Kuru üzümleri 15 dakika konyağın içinde bekletin, sonra süzün. Tereyağını, şekeri, unu ve kuru üzümü karıştırın. Tezgaha un serpin ve 5 milföy dilimini koyun. İç harcını dökün ama kenarlara bulaştırmayın. Yumurtayı çırpın ve kenarlara sürün. Kalan milföy dilimlerini harcın üstüne yerleştirin. Kenarları birleştirin ve yuvarlak kurabiye kalıbını kullanarak yuvarlaklar kesin. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Şekerle tarçını karıştırın. Kurabiyeye çırptığınız yumurtayı sürün. Sonra tarçınlı şeker serpin ve kurabiyeleri kızarana kadar 20 dakika pişirin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen