İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tropik Meyveli Kalıplar

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    Hazırlık:

    Çubuk vanilyayı uzunlamasına ikiye bölüp özünü çıkarın. Süt, çubuk vanilya, vanilya özü ve şekerin yarısını kaynatın. Şekeri ve yumurta sarılarını kabarana dek çırpıp ardından içine un katın.

    Çubuk vanilyayı sütün içinden çıkarıp sütü, yumurta sarılarının üstüne dökerek iyice karıştırın. Karışımı tekrar tencereye döküp kısık ateşte mütemadiyen karıştırarak pişirin. Karışımı bir fırın kağıdının üstüne dökün. Soğuyana dek bekleyin, ardından bir krema torbasına aktarın.
  2. Prev2/3Next

    Kalıplar:

    Fırını önceden 180 dereceye ısıtın.

    Buzları çözüldükten sonra, milföy hamurundan halka şeklinde parçalar kesin. Yumurtayı çırpıp fırçayla hamurun üstüne sürün. Üstüne şeker serpiştirdiğiniz parçaları, şekerli yüzleri yukarı gelecek şekilde yuvarlak kaselerin içine yerleştirin. Kalıpları 10 dakika dinlendirip kahverengileşene dek, 15 dakika kadar fırında pişirin. Kalıpları ters çevirip soğumaya bırakın.
  3. Prev3/3Next

    İç Harcı:

    Çikolatayı eritip fırça yardımıyla kalıpların içine sürün. Kremayı, kalıpların içine sıkın. Meyveleri soyup doğrayarak kalıpların içine doldurun.

    Üstlerine de rendelenmiş Hindistan cevizi serpiştirin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen