Tropikal Lahana Salatası

Tropikal Lahana Salatası

Tarif

Aşçının notları

Fırın sıcaklıkları geleneksel fırınlar içindir; fanlı kullanıyorsanız, sıcaklığı 20˚C azaltın. | Avustralya yemek kaşığı ve bardak ölçüleri kullanıyoruz: 1 çay kaşığı 5 ml'ye eşittir; 1 yemek kaşığı 20 ml'ye eşittir; 1 fincan 250 ml'ye eşittir. | Tüm otlar tazedir (aksi belirtilmedikçe) ve bardaklar hafifçe doldurulmuştur. | Aksi belirtilmedikçe tüm sebzeler orta büyüklükte ve soyulmuştur. | Aksi belirtilmedikçe tüm yumurtalar 55-60 gr'dır.

Talimatlar

Sebzeleri hazırlamak için, yıkayın, soyun ve rengi bozulmuş yaprakları ayırın.

Tüm sebzeleri jülyen usülü doğrayın ve mangoyla birleştirin.

Tuz, sirke ve misket limonu suyunu ekleyin ve iyice karıştırın.

Tadına bakın. Gerekirse tuz ve karabiber ekleyin.

Jamaika usülü jerk ile servis edin.

Malzemeler

  • 1 kırmızı lahana
  • 1 yeşil lahana
  • 2 yeşil dolmalık biber
  • 2 kırmızı soğan
  • 4 havuç
  • 3 sert/olmamış mango, doğranmış
  • 60 ml (¼ bardak) elma sirkesi
  • 60 ml (¼ bardak) misket limonu suyu
  • tuz

Benzer Tarifler