Tütsülenmiş Kaburga

Tütsülenmiş Kaburga

Tarif

 Hazırlanışı:

Kaburgaları tütsüleme makinesine yerleştirmeden önce baharat ile ovun. Malzemeyi yoğun bir şekilde kaburgaların tüm yüzeyine ve iki tarafına da uygulayın.

Kaburgalar 4-6 saat boyunca tütsüleme makinesinde piştikten sonra sosunuzu fırça ile uygulayın ve sos yapışkan hale gelinceye kadar düşük ısıda pişirin. Sos kolayca yanabileceği için uzun süre pişirmemeye dikkat edin. Eti servis etmeden önce dinlendirin.

Kaburga servisini taze rezene salatası, havuç ve turp turşusu, baharatlı kornişon ve tatlı çörek ile yapın.

Malzemeler

  • Kaburga, 4-6 saat tütsülenmiş baharat ve sosla ovulmuş

Servis için

  • Rezene salatası
  • Havuç ve turp turşusu
  • Baharatlı kornişon
  • Tatlı çörek

Benzer Tarifler