İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Tuzlu Meyan Kökü ve Kırmızı Şarap Sosuyla Ren Geyiği Eti

Oylama 0/5

Eti tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Bir kızartma tavasında az yağla her yüzü 1-1,5 dakika pişecek şekilde kızartın. Sonra ateşi kısın ve istediğiniz kadar pişirmeye devam edin. Alüminyum folyoya sarın ve birkaç dakika dinlenmeye bırakın.

Tuzlu meyan kökü ve kırmızı şarap sosu için bütün malzemeleri bir sos tenceresine alın. Lezzeti artırmak için tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Bir taşım kaynatın. Sosu koyulaşmaya bırakın, gerekirse çeşni katın.

Dilerseniz Yabani Mantar Püresi ile servis edebilirsiniz.

Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Sara La Fountain