İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Üç Fasulyeli Salata

Oylama 0/5
İlk adım olarak tüm fasulyeleri haşlıyoruz. Beyaz fasulyeleri ve ‘painted pony’ cinsi beyaz-kahverengi kuru fasulyeleri, tuzladığınız bol suda yaklaşık 2 saat boyunca haşlayın. Bu tarifimizde taze fasulyeleri buharda pişireceğiz. Fasulyelerin uçlarını kesip ince ince doğrayın ve bir kaseye koyun. Kaseyi, kaynayan su tenceresine koyun. Üstünü kapatıp 5 dakika boyunca buharda pişirin. 5 dakika sonra soğuk sudan geçirin. Böylece pişmeye devam etmez ve çiğ kalmazlar.

Üç tür fasulyeyi haşladıktan sonra hepsini bir kaseye koyup, tuz ve karabiberle çeşnilendirin. İşte bu kadar. Basit ve lezzetli. Bu, çeşitli et ve balık yemeklerinin yanına çok iyi giden farklı bir salatadır. Afiyet olsun.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Sebastião Castilho