Tarif

İlk adım olarak tüm fasulyeleri haşlıyoruz. Beyaz fasulyeleri ve ‘painted pony’ cinsi beyaz-kahverengi kuru fasulyeleri, tuzladığınız bol suda yaklaşık 2 saat boyunca haşlayın. Bu tarifimizde taze fasulyeleri buharda pişireceğiz. Fasulyelerin uçlarını kesip ince ince doğrayın ve bir kaseye koyun. Kaseyi, kaynayan su tenceresine koyun. Üstünü kapatıp 5 dakika boyunca buharda pişirin. 5 dakika sonra soğuk sudan geçirin. Böylece pişmeye devam etmez ve çiğ kalmazlar.

Üç tür fasulyeyi haşladıktan sonra hepsini bir kaseye koyup, tuz ve karabiberle çeşnilendirin. İşte bu kadar. Basit ve lezzetli. Bu, çeşitli et ve balık yemeklerinin yanına çok iyi giden farklı bir salatadır. Afiyet olsun.

Malzemeler

  • 100 gram beyaz-kahverengi kuru fasulye (painted pony cinsi)
  • 100 gram beyaz fasulye
  • 50 gram taze fasulye
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 100 gram beyaz-kahverengi kuru fasulye (painted pony cinsi)
  • 100 gram beyaz fasulye
  • 50 gram taze fasulye
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber

Benzer Tarifler