İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Vanilya ve Gül Suyunda Pişmiş Kuru Kayısılı Yoğurt

Oylama 0/5
Kayısıları ince uzun parçalara kesin ve bir sos tenceresine alın. Vanilya çubuğunu ve suyu ekleyip bir taşım kaynatın. Vanilya çubuğunu içinden alın ve sos tenceresine gül suyunu ve balı ekleyin. Kayısıları sos tenceresinden bir kaseye alın ve kenarda dinlendirin. Sos tenceresinde kalan suyu yüksek ateşte kaynatın ve bir sos kıvamına getirin. Yoğurdu servis tabağına alın ve üzerine kayısıları ve hemen ardından sosu ve cevizleri ekleyip servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza