İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Vejetaryen Köri ve Mango Kompostosu

Adımlar

  1. Prev1/3Next

    Körili sebze:
    • Soğanı soyup doğrayın.
    • Sarımsağı soyup ince ince doğrayın.
    • Karnabaharı çiçek çiçek ayırın.
    • Taze fasulyeleri temizleyin. Uçlarını kesip ikiye bölün.
    • Bir miktar yağ koyarak bir wok’u ısıtın.
    • Köri salçasını soğan ve sarımsakla kavurun.
    • Karnabahar ve taze fasulyeleri ekleyin.
    • Biberleri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın, doğrayıp körinin içine ekleyin.
    • Hindistan cevizi sütünü ekleyip köriyi 15 dakika kaynatın.
  2. Prev2/3Next

    Mango kompostosu:
    • Mangoyu soyup etki kısmını çekirdeğinden ayırın.
    • Biberin uçlarını kesip tüm çekirdekleri düşüne dek elinizde döndürün.
    • Biberi kesin.
    • Tüm malzemeleri bir tencereye ekleyip kaynatın.
    • Yaklaşık 6 dakika koyulaşmaya bırakın.
  3. Prev3/3Next

    Körinin tamamlanması:
    • Sakız kabağını yıkayın, ikiye bölüp küp küp doğrayın.
    • Son 5 dakikada sakız kabağını yemeğin içine atın.
    • Fasulyelerin suyunu süzüp wok’a ekleyin. Kısa bir süre pişirin.
    • Köriyi tabağa alın ve kajuyla süsleyin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen