İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Yaban Mersinli ve Beyaz Balık Etli Ravioli

Oylama 0/5

Hamuru elinizle veya çırpıcıyla karıştırın.Ellerinizi kullanacaksanız sabırlı olun. 10-15 dakika süreyle, hamur pürüzsüz ve elastik oluncaya kadar yoğurun. Hazır olduğunda hamuru streç filme sarın ve buzdolabında 30 dakika bekletin. Dolgusu için malzemeleri karıştırın ve bekletin.

Hamuru altı kez makarna makinesinden geçirerek doğru kıvamda olmasını sağlayın. İki uzun tabaka hâline getirin. Arkası görünecek kadar ince olmalıdır.

Makarna tabakaları hazır olduktan sonra üzerine küçük porsiyonlar hâlinde karışım koyun ve diğer katmanı yerleştirerek yuvarlak ravioli’ler kesin. Ravioli'lerin kenarlarını su yardımıyla kapatın. Tekrarlayın. 4-5 dakika kaynatın. 

Yabani havuçları bir tavada soteleyin. Arpacık soğanlarını ekleyin ve biraz daha soteleyin. Beyaz şarap, krema, su ve beyaz şarap sirkesini ekleyin ve yabani havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz ve karabiberle çeşni verdikten sonra el blenderiyle pürüzsüz bir sos hâline getirin ve biraz trüf yağı ekleyin. Frenk maydanozuyla süsleyin.

Ravioli'yi somon yumurtası ve rendelenmiş parmesanla süsleyin. Üzerine erimiş tereyağı dökerek de servis edebilirsiniz.

 

Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Sara La Fountain