İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Yabani Havuç Püresi

Oylama 0/5

Sebzeleri pişene kadar haşlayın ve güzelce süzün. Ezin, tereyağı ekleyin ve erimeye bırakın. Süt ekleyin ve çırpıcı yardımıyla pürüzsüz kıvama getirin. Parmesan peyniri, trüf yağı ve tuzla çeşni katın.

Yaban Mersini ve Votka Sosuyla Ren Geyiği Eti ile servis edebilirsiniz. 

Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Sara La Fountain