İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Yabani Mantar Püresi

Oylama 0/5

Patatesleri küp küp kesin ve iyice pişene kadar haşlayın. Püre hâline getirin. Tereyağı, krema ve tuz ekleyin. Çırpıcı yardımıyla homojen kıvama getirin. Son olarak soğan ve mantarları ekleyip doğranmış Frenk maydanozuyla süsleyin.

Yabani mantar püresini dilerseniz Tuzlu Meyan Kökü ve Kırmızı Şarap Sosuyla Ren Geyiği Eti ile servis edebilirsiniz.

 

Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Sara La Fountain