İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Yalancı Pizza

Oylama 0/5
Hazırlanışı:

Soğanları soyup halka halka doğrayın. Sarımsağı soyup doğrayın. Derin bir tencerede tereyağını eritin. Sarımsağı kızartıp soğanları ekleyin. Soğanlar tamamen yumuşayana dek kısık ateşte pişirin. Soğanları kuruyup soğumaya bırakın.

Milföy hamuru yapraklarını bir araya getirin ve 22 x 22 santim ebadında kareler olacak şekilde açın. Kenarlarını katlayın.

Kabağı ince ince dilimleyin ve iki tarafını da iyice ızgarada pişirin.

Hamuru soğumuş soğan, ızgara kabak, dilimlenmiş kırlangıç ve hamsi dilimleriyle örtün ve Frenk soğanı serpin. “Pissaladière” dediğimiz yalancı pizzayı fırında 180 derecede 20 dakika boyunca pişirin.

Pissaladière’i fırından çıkartın ve yapraklı ve yabani marulla servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen