İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Yaprak Ciğer

Oylama 0/5

Ciğerin zarını ve sinirini temizleyin ardından ikiye bölün.

Böldüğünüz ciğeri yarım saat derin dondurucuda bekletin.

Hafif sertleşen ciğeri kesebildiğiniz kadar ince dilimlere bölün.

Keser kesmez dilimlediğiniz ciğerleri una atın. Ciğerin kanının tahtaya akmaması gerekiyor dışının çıtır olması için.

Yağı orta ısıda kızdırın ve unladığınız ciğer dilimlerini içine atın.

Yağdan alır almaz tuz ve karabiber ekleyin.

Soğanları tavada halka halka kestikten sonra kızartın.

Ciğerlerinizi maydonoz ve soğanlarla servis edebilirsiniz.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Gabriele Sponza