İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Yemişli Ekmek Pudingi

Oylama 0/5
Puding kalıbına streç filmi serin ve üstünden biraz sarkıtın. Ekmekleri dizin. Meyveleri yıkayın ve büyük parçaları küçük parçalar hâlinde kesin. Limonu rendeleyip sıkın ve meyvelerin yarısını, şekeri ve suyu kaynatın. 1 dakika kadar pişirin. 

Bu suyun yaklaşık 50 mililitresini ayırın, kaynamış meyveleri, meyvelerin geri kalanıyla streç film serdiğiniz kalıpta karıştırın. Üstünü ekmekle örtün ve üstünde ağır bir şeyle birlikte bir tabak kapatın. Pudingi bir gece dolapta bekletin.

Pudingi ters çevirin, arzu ettiğiniz takdirde kuru ekmek dilimleri ve kalan meyve suyunu üstüne serpebilirsiniz.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen