İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Zencefilli Bisküvi

Oylama 0/5
Vanilya çubuğunu boydan boya kesip içini kazıyın. Tereyağını, pudra şekerini, vanilya çekirdeklerini, tuzu ve unu yumuşak bir hamur olana kadar yoğurun. Hamuru streç filmle kaplayıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Fırını 190 dereceye ayarlayın. Zencefili ince ince doğrayın. Un serptiğiniz tezgahta hamuru 4 milimetre kalınlıkta açın ve kenarlarını düz olması için kesin. Sonra hamuru 4x4 santimetrelik kareler hâlinde kesin. Yumurtayı çırpın ve karelere sürün. Üstlerine zencefil koyun ve şeker serpin. Kızarana kadar fırında 15 dakika pişirin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen