İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Zeytin Şekerlemesi

Oylama 0/5
Büyük yeşil kırma zeytinleri çekirdeklerinden ayırın, gelişigüzel iri parçalara bölün ve bir kaba koyun. Üzerine sıcak su ekleyip ekşilikleri gidene kadar bekletin. Zeytinler eksikliklerini suya bırakınca sudan çıkartıp iyice durulayın. Zeytinleri bir havlu veya kağıt peçete üzerine serip kurulayın. Bir tavaya kızartma yağı koyun. Yağ kızınca zeytinleri atın ve düşük ısıda kızartın. Kızarttığınız zeytinleri fazla yağını atması için havlu peçetede bekletin. Son aşamada pudra şekeri ile harmanlayın servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Maksut Aşkar