Çarşamba

8 Mayıs

  • 06:00

    Yemek Aşkına

    +

    Şaşırtan Tatlar, Sezon 2 | Bölüm 14

    Bugün Gabriele'nin mutfağında şaşırtıcı bir tart, sıra dışı bir çorba ve muhteşem bir uzak doğu yemeği pişecek. Acısıyla tatlısıyla tam bir ziyafet sizleri bekliyor!

    Programa git
  • 06:30

    Rudolph'un Fırını

    +

    1. Kabaklı Kafes Tart 2.Saint Honorê Tatlısı, Sezon 3 | Bölüm 18

    Rudolph, bu bölümde kabaklı kafes tart ve Saint Honorê tatlısı yapacak!

    Programa git
  • 07:00

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Kuzu Etli Arapsaçı, Sezon 1 | Bölüm 2

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Kuzu Etli Arapsaçı, Zeytinyağlı Pırasa ve Semizotlu Cacık yer alıyor.

    Programa git
  • 07:30

    Anthony Bourdain: Rezervasyona Gerek Yok

    +

    Ozarks, Sezon 7 | Bölüm 5

    Anthony Bourdain gibi bir seyahat arkadaşınız varsa rezervasyona ihtiyacınız yok demektir. Anthony Bourdain'in bir kültürü yemekleriyle tanıma serüveni 7.sezonuyla devam ediyor.

    Programa git
  • 08:15

    Guy Turland ile Bondi Günlükleri

    +

    Poké, Sezon 1 | Bölüm 10

    Bu bölüm Bondi Harvest'ta Guy Turland poké, domuz polenta ve fırında somon hazırlıyor.

    Programa git
  • 08:45

    Lezzet Sanatı

    +

    Nohut, Sezon 1 | Bölüm 6

    Bu bölümdeki başrolümüz, Anadolu kadar Osmanlı mutfağının da en itibarlı demirbaşlarından nohut. Günün menüsünde, kıymalı nohut köftesi, dillere destan humus, naneli ayran ve nohut piyazı yer alıyor.

    Programa git
  • 09:10

    Top Chef Junior

    +

    , Sezon 1 | Bölüm 14

    Programa git
  • 10:00

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Kuzu Etli Arapsaçı, Sezon 1 | Bölüm 2

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Kuzu Etli Arapsaçı, Zeytinyağlı Pırasa ve Semizotlu Cacık yer alıyor.

    Programa git
  • 10:30

    Lezzet Sanatı

    +

    Mercimek, Sezon 1 | Bölüm 7

    Bugün mutfağımızın konuğu, baklagillerin yıldızı mercimek. Günün menüsünde ise kıymalı ve erişteli mahluta çorbası, mercimek köftesi, füme palamutlu mercimek salatası ve mercimekli puflar yer alıyor.

    Programa git
  • 11:00

    Darren Robertson ile Kömür Ateşinde Yemekler

    +

    Bahçe Mutfağı, Sezon 1 | Bölüm 2

    Darren, bölgesel NSW bölgesindeki Bowral’da Biota restoranını işleten bir şef olan arkadaşı James’i ziyaret etmek için yola koyulur. Restoran, yerel çiftçileri ve yetiştiricileri destekleyen ve tüm yıl boyunca restorana hizmet veren kendi bahçe mutfağından yoğun olarak yararlanan bir yemek deneyimini benimsiyor.

    Programa git
  • 11:30

    Rudolph'un Fırını

    +

    1. Elmalı Pancarlı Pasta 2. Homer Donut'ları, Sezon 3 | Bölüm 24

    Rudolph, bu bölümde elmalı pancarlı pasta ve Homer Simpson'ın donut'larından hazırlayacak.

    Programa git
  • 12:00

    Yemek Aşkına

    +

    40 Yıl Hatırı Kalır, Sezon 2 | Bölüm 16

    Gabriele bugün klasik bir İtalyan tatlısı olan Panna Cotta’ya Türk Kahvesi’yle unutulmaz bir lezzet katacak. Devamında ise Maydanozlu Pide ve Sarımsaklı ve Sebzeli Bekar Tavuğu mutfağımızı şenlendirecek.

    Programa git
  • 12:30

    Lezzet Sanatı

    +

    Erik, Sezon 1 | Bölüm 8

    Bu bölümün yıldızı, elmadan sonra dünyanın en çok üretilen meyvesi olan erik. Günün menüsünde ise, erik dolması İzmir tulumlu erişte, erik kompostosu ve mürdüm eriği pestili yer alıyor.

    Programa git
  • 13:00

    Refika ile Öze Dönüş

    +

    Mantı ve Çikolatalı Pişi, Sezon 1 | Bölüm 3

    Refika, Türk mutfağının tekniklerini anlattığı, konuklarını ağırladığı ve unutulan değerleri geri getirmeye çalıştığı yepyeni programıyla karşınızda! Bu bölümde mantı ve çikolatalı pişiyi farklı ipuçları eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunuyor. Süpriz konuğumuz: Ayşegül Aldinç

    Programa git
  • 13:50

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Kuzu Etli Arapsaçı, Sezon 1 | Bölüm 2

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Kuzu Etli Arapsaçı, Zeytinyağlı Pırasa ve Semizotlu Cacık yer alıyor.

    Programa git
  • 14:20

    Nadiya'nın Aile Sofrası

    +

    Aile Gezintileri, Sezon 1 | Bölüm 1

    Nadiya Hussain tüm ailenizi mutlu edecek lezzetli ve besleyici tarifleriyle 24 Kitchen'da sizlerle!

    Programa git
  • 14:55

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Chilli Con Carne Köfte - Baharatlı Tavuk, Sezon 1 | Bölüm 1

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Chilli Con Carne köfte ve baharatlı tavuk pişiriyor.

    Programa git
  • 15:20

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Balık Yahnisi - Uzak Doğu Usulü Et, Sezon 1 | Bölüm 2

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, balık yahnisi ve Uzak Doğu usulü et pişiriyor.

    Programa git
  • 15:50

    Yemek Aşkına

    +

    Meyve, Sebze ve Peynire Doymak, Sezon 2 | Bölüm 9

    Bugün Gabriele ile beraber meyveye, sebzeye ve peynire doyacağız. Menüde ise Sakızlı ve Mango Püreli Kırmızı Meyve, Kuşbaşı Etli Sebzeli Kek ve Peynire Doymayan Yufka yer alıyor.

    Programa git
  • 16:20

    Lezzet Sanatı

    +

    Erik, Sezon 1 | Bölüm 8

    Bu bölümün yıldızı, elmadan sonra dünyanın en çok üretilen meyvesi olan erik. Günün menüsünde ise, erik dolması İzmir tulumlu erişte, erik kompostosu ve mürdüm eriği pestili yer alıyor.

    Programa git
  • 16:50

    Rudolph'un Fırını

    +

    1. Elmalı Pancarlı Pasta 2. Homer Donut'ları, Sezon 3 | Bölüm 24

    Rudolph, bu bölümde elmalı pancarlı pasta ve Homer Simpson'ın donut'larından hazırlayacak.

    Programa git
  • 17:25

    Yemek Aşkına

    +

    40 Yıl Hatırı Kalır, Sezon 2 | Bölüm 16

    Gabriele bugün klasik bir İtalyan tatlısı olan Panna Cotta’ya Türk Kahvesi’yle unutulmaz bir lezzet katacak. Devamında ise Maydanozlu Pide ve Sarımsaklı ve Sebzeli Bekar Tavuğu mutfağımızı şenlendirecek.

    Programa git
  • 18:00

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Domates Soslu Sucuk Köftesi, Sezon 1 | Bölüm 3

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Tahinli piyaz, Domates Soslu Sucuk Köftesi ve Limonlu Yoğurt Tatlısı yer alıyor.

    Programa git
  • 18:30

    Donna Hay: Basics To Brilliance

    +

    Donna teaches us her tricks for the tastiest fried chicken you ll ever eat, along with prawn dumplings so delicate and flavourful they ll have your mouth watering and delicious vanilla-roasted summer fruits perfect for any occasion.

  • 19:00

    Refika ile Öze Dönüş

    +

    Mantı ve Çikolatalı Pişi, Sezon 1 | Bölüm 3

    Refika, Türk mutfağının tekniklerini anlattığı, konuklarını ağırladığı ve unutulan değerleri geri getirmeye çalıştığı yepyeni programıyla karşınızda! Bu bölümde mantı ve çikolatalı pişiyi farklı ipuçları eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunuyor. Süpriz konuğumuz: Ayşegül Aldinç

    Programa git
  • 20:00

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Çıtır Börek - Altın Renkli Tavuk, Sezon 1 | Bölüm 3

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, çıtır börek ve altın renkli tavuk pişiriyor.

    Programa git
  • 20:25

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Beef Stroganof - Fas Usulü Midye, Sezon 1 | Bölüm 4

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, beef stroganof ve Fas usulü midye pişiriyor.

    Programa git
  • 20:55

    Pişir, Ye, Yak!

    +

    Yamaç Tırmanışı, Sezon 1 | Bölüm 2

    Donalk Skehan Antrim'in kıyısında yamaç tırmanışına gidiyor. Tariflerin içerisinde levrek ceviche, pancar hamburgerler, nar pekmezi tavuğu ve hindistancevizi makaronlar var.

    Programa git
  • 21:30

    Refika ile Öze Dönüş

    +

    Fırın Yemekleri, Sezon 1 | Bölüm 12

    Refika, Türk mutfağının tekniklerini anlattığı, konuklarını ağırladığı ve unutulan değerleri geri getirmeye çalıştığı yepyeni programıyla karşınızda! Bu bölümde fırın yemeklerinin tekniğini ve triliçe tatlısını farklı ipuçları eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunuyor. Süpriz konuğumuz: Ata Demirer

    Programa git
  • 22:25

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Domates Soslu Sucuk Köftesi, Sezon 1 | Bölüm 3

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Tahinli piyaz, Domates Soslu Sucuk Köftesi ve Limonlu Yoğurt Tatlısı yer alıyor.

    Programa git
  • 23:00

    Sakallı Motorcuların Tavuklu Menüleri

    +

    Fas, Sezon 1 | Bölüm 3

    Simon ve Dave bu bölümde Fas mutfağındaki İspanyol ve Magribi etkilerini keşfe çıkıyorlar.

  • 23:55

    Rudolph'un Fırını

    +

    1. Elmalı Pancarlı Pasta 2. Homer Donut'ları, Sezon 3 | Bölüm 24

    Rudolph, bu bölümde elmalı pancarlı pasta ve Homer Simpson'ın donut'larından hazırlayacak.

    Programa git
  • 00:25

    Yemek Aşkına

    +

    40 Yıl Hatırı Kalır, Sezon 2 | Bölüm 16

    Gabriele bugün klasik bir İtalyan tatlısı olan Panna Cotta’ya Türk Kahvesi’yle unutulmaz bir lezzet katacak. Devamında ise Maydanozlu Pide ve Sarımsaklı ve Sebzeli Bekar Tavuğu mutfağımızı şenlendirecek.

    Programa git
  • 00:55

    Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri

    +

    İstanbul Şefleri, Tarzları…, Sezon 2 | Bölüm 3

    Yemek sektörüne henüz çocuk yaşlarında kasap çırağı olarak giriş yapmış ve bugün dünyaya açılan bir zincir restoranın başında bulunan Cüneyt Asan, şefimiz Sara’yı bıçak kullanma maharetiyle büyülerken, Sara Adana kebap yapmayı öğreniyor...

    Programa git
  • 01:30

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Çıtır Börek - Altın Renkli Tavuk, Sezon 1 | Bölüm 3

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, çıtır börek ve altın renkli tavuk pişiriyor.

    Programa git
  • 01:55

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Beef Stroganof - Fas Usulü Midye, Sezon 1 | Bölüm 4

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, beef stroganof ve Fas usulü midye pişiriyor.

    Programa git
  • 02:25

    Rudolph'un Fırını

    +

    1. Elmalı Pancarlı Pasta 2. Homer Donut'ları, Sezon 3 | Bölüm 24

    Rudolph, bu bölümde elmalı pancarlı pasta ve Homer Simpson'ın donut'larından hazırlayacak.

    Programa git
  • 02:55

    Sakallı Motorcuların Tavuklu Menüleri

    +

    Fas, Sezon 1 | Bölüm 3

    Simon ve Dave bu bölümde Fas mutfağındaki İspanyol ve Magribi etkilerini keşfe çıkıyorlar.

  • 03:50

    Refika ile Öze Dönüş

    +

    Mantı ve Çikolatalı Pişi, Sezon 1 | Bölüm 3

    Refika, Türk mutfağının tekniklerini anlattığı, konuklarını ağırladığı ve unutulan değerleri geri getirmeye çalıştığı yepyeni programıyla karşınızda! Bu bölümde mantı ve çikolatalı pişiyi farklı ipuçları eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunuyor. Süpriz konuğumuz: Ayşegül Aldinç

    Programa git
  • 04:20

    Lezzet Sanatı

    +

    Erik, Sezon 1 | Bölüm 8

    Bu bölümün yıldızı, elmadan sonra dünyanın en çok üretilen meyvesi olan erik. Günün menüsünde ise, erik dolması İzmir tulumlu erişte, erik kompostosu ve mürdüm eriği pestili yer alıyor.

    Programa git
  • 05:35

    Lezzet Sanatı

    +

    Erik, Sezon 1 | Bölüm 8

    Bu bölümün yıldızı, elmadan sonra dünyanın en çok üretilen meyvesi olan erik. Günün menüsünde ise, erik dolması İzmir tulumlu erişte, erik kompostosu ve mürdüm eriği pestili yer alıyor.

    Programa git