Salı

21 Mayıs

  • 06:00

    Mutfakta Buluşalım

    +

    Maç Menüsü, Sezon 1 | Bölüm 4

    Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Çıtır Tavuk Kanat ve Baget, Lavaş Pizza ve Mini Hamburger var.

    Programa git
  • 06:30

    Rudolph'un Fırını

    +

    Beyaz Çikolatalı Mus, Sezon 4 | Bölüm 8

    Rudolph, bu bölümde beyaz çikolatalı mus ve balzamik soslu çilek pastası hazırlayacak.

    Programa git
  • 07:00

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Kuru Patlıcan Dolması, Sezon 1 | Bölüm 11

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Analı Kızlı, Kuru Patlıcan Dolması ve Aşure yer alıyor.

    Programa git
  • 07:30

    Sakallı Motorcuların Tavuklu Menüleri

    +

    Amerika Birleşik Devletleri, Sezon 1 | Bölüm 4

    Si ve Dave, ABD'nin güney eyaletlerinden gelen kızarmış tavuğun lezzetini bizlerle paylaşıyor.

  • 08:25

    Nadiya'nın Aile Sofrası

    +

    Aile Bir Araya Geliyor, Sezon 1 | Bölüm 2

    Nadiya, aile toplanması için yemekler hazırlıyor, barbekü tekniğini geliştirmek için Barbekü Kralı James, Paul Ainsworth ve bir tuz sevdalısı olan Michelin yıldızlı şef  ile tanışıyor.

    Programa git
  • 09:00

    Lezzet Sanatı

    +

    Tarçın, Sezon 1 | Bölüm 15

    Bugün mutfağımızın yıldızı, konduğu her şeye masalsı lezzetler katan Tarçın. Günün menüsünde ise Topik, Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Pelte ve şaşırtan tat: Tarçınlı Hibiskus Şerbeti yer alıyor.

    Programa git
  • 09:30

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Füme Somon - Muhteşem Yunan Salatası, Sezon 1 | Bölüm 17

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Muhteşem Yunan Salatası ve Füme Somon pişiriyor.

    Programa git
  • 10:00

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Kuru Patlıcan Dolması, Sezon 1 | Bölüm 11

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Analı Kızlı, Kuru Patlıcan Dolması ve Aşure yer alıyor.

    Programa git
  • 10:30

    Lezzet Sanatı

    +

    Dana Eti, Sezon 1 | Bölüm 16

    Mutfağımızın bugünkü yıldızı aslında Türk mutfağının demirbaşlarından Dana Eti. Günün menüsünde ise Tamtak Tirid, Muhammara, İçli Köfte Kıtırları ve şaşırtan tat olarak evde şipşak hazırlayabileceğiniz Ters Yüz Pastırma yer alıyor.

    Programa git
  • 11:00

    Nadiya'nın Aile Sofrası

    +

    Evde Hiçbir Şey Yok, Sezon 1 | Bölüm 3

    Nadiya bu bölümde baharat eksperi olan Roopa ile bir bitki bahçesini geziyor. Derby'deki ev yapımı makarna fanatiği Lynn ile tanışıyor.

    Programa git
  • 11:35

    Rudolph'un Fırını

    +

    Elmalı Pankek Pastası, Sezon 4 | Bölüm 9

    Rudolph'un Fırını'nda bu bölümde elmalı pankek pastası var!

    Programa git
  • 12:10

    Mutfakta Buluşalım

    +

    Kahvaltı Menüsü, Sezon 1 | Bölüm 5

    Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fırında Menemen, Tahıllı Ekmek, Mini Tartlar ve Croque Monsieur var.

    Programa git
  • 12:45

    Lezzet Sanatı

    +

    Kabak, Sezon 1 | Bölüm 17

    Bugün mutfağımızın gözdesi lezzetli ve hafif sebze: Kabak. Günün menüsünde ise Kabak Karnıyarık, Mücver, Kabaklı Beyaz Peynirli Cacık ve şaşırtan tat olarak Kabak Çiçeği Çıtırları yer alıyor.

    Programa git
  • 13:20

    Refika ile Öze Dönüş

    +

    Fırın Yemekleri, Sezon 1 | Bölüm 12

    Refika, Türk mutfağının tekniklerini anlattığı, konuklarını ağırladığı ve unutulan değerleri geri getirmeye çalıştığı yepyeni programıyla karşınızda! Bu bölümde fırın yemeklerinin tekniğini ve triliçe tatlısını farklı ipuçları eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunuyor. Süpriz konuğumuz: Ata Demirer

    Programa git
  • 14:10

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Kuru Patlıcan Dolması, Sezon 1 | Bölüm 11

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Analı Kızlı, Kuru Patlıcan Dolması ve Aşure yer alıyor.

    Programa git
  • 14:40

    Donna Hay: Basics To Brilliance

    +

    In our final episode, Donna teaches us her recipe for a delicious slow-roasted lamb shoulder, along with the easiest spelt dough you ll ever make, and a velvety smooth dark chocolate ganache so decadent you ll be unable to resist.

  • 15:15

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Kızarmış Orkinos - Ricotta Mücveri, Sezon 1 | Bölüm 19

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Uzak Doğu Usulü Kızarmış Orkinos ve Ricotta Mücveri pişiriyor.

    Programa git
  • 15:40

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Baharatlı Tavuk - Felafel Dürüm, Sezon 1 | Bölüm 20

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Baharatlı Tavuk ve Felafel Dürüm pişiriyor.

    Programa git
  • 16:10

    Mutfakta Buluşalım

    +

    Kahvaltı Menüsü, Sezon 1 | Bölüm 5

    Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fırında Menemen, Tahıllı Ekmek, Mini Tartlar ve Croque Monsieur var.

    Programa git
  • 16:50

    Lezzet Sanatı

    +

    Kabak, Sezon 1 | Bölüm 17

    Bugün mutfağımızın gözdesi lezzetli ve hafif sebze: Kabak. Günün menüsünde ise Kabak Karnıyarık, Mücver, Kabaklı Beyaz Peynirli Cacık ve şaşırtan tat olarak Kabak Çiçeği Çıtırları yer alıyor.

    Programa git
  • 17:25

    Mutfakta Buluşalım

    +

    Kahvaltı Menüsü, Sezon 1 | Bölüm 5

    Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fırında Menemen, Tahıllı Ekmek, Mini Tartlar ve Croque Monsieur var.

    Programa git
  • 18:00

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Terkib-i Çeşidiye, Sezon 1 | Bölüm 12

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Bamya Çorbası, Terkib-i Çeşidiye ve Revani yer alıyor.

    Programa git
  • 18:30

    Pişir, Ye, Yak!

    +

    Kıyı Traversi, Sezon 1 | Bölüm 5

    Donal bu bölünde turizm ve sportifliği Kerry kıyısında birleştiriyor.

    Programa git
  • 19:05

    Refika ile Öze Dönüş

    +

    Fırın Yemekleri, Sezon 1 | Bölüm 12

    Refika, Türk mutfağının tekniklerini anlattığı, konuklarını ağırladığı ve unutulan değerleri geri getirmeye çalıştığı yepyeni programıyla karşınızda! Bu bölümde fırın yemeklerinin tekniğini ve triliçe tatlısını farklı ipuçları eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunuyor. Süpriz konuğumuz: Ata Demirer

    Programa git
  • 20:00

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Izgara Ton Balığı - Niçoise Salata, Sezon 1 | Bölüm 21

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Izgara Ton Balığı, Niçoise Salata ve Tayland Usulü Tavuk pişiriyor.

    Programa git
  • 20:25

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Çabuk Kuzu Tajin - Tavuklu Sezar Salata, Sezon 1 | Bölüm 22

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Çabuk Kuzu Tajin ve Çıtır Polentalı Tavuklu Sezar Salata pişiriyor.

    Programa git
  • 20:55

    Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri

    +

    Tatlı Düşkünü İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 5

    Yaşadıklarından, tadıp, gördüklerinden aldığı ilhamla İstanbul’daki mutfağına giren Sara, antep fıstıklı leziz bir kek hazırlıyor.

    Programa git
  • 21:30

    Jamie'nin Hızlı ve Kolay Yemekleri

    +

    Zencefilli Biftek ve Çin Lahanası, Sezon 1 | Bölüm 5

    Jamie, bu bölümde yalnızca 5 malzeme kullanarak zencefilli biftek ve Çin lahanası hazırlayacak!

    Programa git
  • 21:55

    Jamie'nin Hızlı ve Kolay Yemekleri

    +

    Tikka Tavuk ve Yengeçli Spagetti, Sezon 1 | Bölüm 7

    Jamie, bu bölümde yalnızca 5 malzeme kullanarak tikka tavuk ve yengeçli spagetti hazırlayacak!

    Programa git
  • 22:25

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Terkib-i Çeşidiye, Sezon 1 | Bölüm 12

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Bamya Çorbası, Terkib-i Çeşidiye ve Revani yer alıyor.

    Programa git
  • 23:00

    Lezzetin Peşinde

    +

    Izgaradan Tatlıya, Sezon 6 | Bölüm 12

    Vikas, Downlings'te ailesinin bahçesinde ızgaraya davet edilir ve Şef Ryan ile imzası olarak sayılan çikolatalı tatlılarını yapar.

    Programa git
  • 23:20

    Lezzetin Peşinde

    +

    Lezzetin Gücü, Sezon 6 | Bölüm 15

    Vikas Washington'ın ünlü ve tarihi yerlerini dolaşır. Market Lunch'ta pankek yer ve Pekin Ördeğ ile ünlü olan Şef Scott ile tanışır.

    Programa git
  • 23:50

    Rudolph'un Fırını

    +

    Elmalı Pankek Pastası, Sezon 4 | Bölüm 9

    Rudolph'un Fırını'nda bu bölümde elmalı pankek pastası var!

    Programa git
  • 00:20

    Mutfakta Buluşalım

    +

    Kahvaltı Menüsü, Sezon 1 | Bölüm 5

    Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fırında Menemen, Tahıllı Ekmek, Mini Tartlar ve Croque Monsieur var.

    Programa git
  • 00:55

    Darren Robertson ile Kömür Ateşinde Yemekler

    +

    Dağda Barbekü, Sezon 1 | Bölüm 3

    Three Blue Ducks imparatorluğu, mevsimlik bir restorana dönüştü, çocuklar, Victoria’nın dağlık bölgesindeki Falls Creek’te restoran işletiyor. Mükemmel ürünlerle çevrili restoran tüm malzemelerini yerel bölgeden temin ediyor.

    Programa git
  • 01:25

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Izgara Ton Balığı - Niçoise Salata, Sezon 1 | Bölüm 21

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Izgara Ton Balığı, Niçoise Salata ve Tayland Usulü Tavuk pişiriyor.

    Programa git
  • 01:50

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Çabuk Kuzu Tajin - Tavuklu Sezar Salata, Sezon 1 | Bölüm 22

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Çabuk Kuzu Tajin ve Çıtır Polentalı Tavuklu Sezar Salata pişiriyor.

    Programa git
  • 02:15

    Rudolph'un Fırını

    +

    Elmalı Pankek Pastası, Sezon 4 | Bölüm 9

    Rudolph'un Fırını'nda bu bölümde elmalı pankek pastası var!

    Programa git
  • 02:45

    Lezzetin Peşinde

    +

    Izgaradan Tatlıya, Sezon 6 | Bölüm 12

    Vikas, Downlings'te ailesinin bahçesinde ızgaraya davet edilir ve Şef Ryan ile imzası olarak sayılan çikolatalı tatlılarını yapar.

    Programa git
  • 03:10

    Lezzetin Peşinde

    +

    Lezzetin Gücü, Sezon 6 | Bölüm 15

    Vikas Washington'ın ünlü ve tarihi yerlerini dolaşır. Market Lunch'ta pankek yer ve Pekin Ördeğ ile ünlü olan Şef Scott ile tanışır.

    Programa git
  • 03:40

    Maksut'un Neolokal Mutfağı

    +

    Terkib-i Çeşidiye, Sezon 1 | Bölüm 12

    Anadolu’nun bereketli topraklarının bizlere sunduğu lezzetleri birleştirmek, yeni tatlar yaratmak ve bunları çok şık sunumlarla paylaşmayı hedefleyen Maksut, geleneksel tarifleri gelecek nesillere aktaracak. Günün menüsünde ise Bamya Çorbası, Terkib-i Çeşidiye ve Revani yer alıyor.

    Programa git
  • 04:10

    Lezzet Sanatı

    +

    Kabak, Sezon 1 | Bölüm 17

    Bugün mutfağımızın gözdesi lezzetli ve hafif sebze: Kabak. Günün menüsünde ise Kabak Karnıyarık, Mücver, Kabaklı Beyaz Peynirli Cacık ve şaşırtan tat olarak Kabak Çiçeği Çıtırları yer alıyor.

    Programa git
  • 04:40

    Refika ile Öze Dönüş

    +

    Fırın Yemekleri, Sezon 1 | Bölüm 12

    Refika, Türk mutfağının tekniklerini anlattığı, konuklarını ağırladığı ve unutulan değerleri geri getirmeye çalıştığı yepyeni programıyla karşınızda! Bu bölümde fırın yemeklerinin tekniğini ve triliçe tatlısını farklı ipuçları eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunuyor. Süpriz konuğumuz: Ata Demirer

    Programa git
  • 05:30

    Lezzet Sanatı

    +

    Kabak, Sezon 1 | Bölüm 17

    Bugün mutfağımızın gözdesi lezzetli ve hafif sebze: Kabak. Günün menüsünde ise Kabak Karnıyarık, Mücver, Kabaklı Beyaz Peynirli Cacık ve şaşırtan tat olarak Kabak Çiçeği Çıtırları yer alıyor.

    Programa git