Çarşamba

25 Kasım

  • 06:00

    Lezzet Sanatı

    +

    Pancar, Sezon 1 | Bölüm 3

    Bu bölüm Ege mucizesi Börülce ile yapılan 4 yemek var: Kum Midyeli Börülce Pilaki, Arpa Şehriye Pilavı, Börülceli Tarator ve şaşırtan tat: Deniz Börülcesi ve Kum Midyesi Jöleleri.

    Programa git
  • 06:25

    Lezzet Sanatı

    +

    Soğan & Sarımsak, Sezon 1 | Bölüm 4

    Bugün bir değil, iki yıldızımız var. Soğan yan yana geldiği her lezzeti yönetirken, sarımsak yoğun aroması ile her yemeği taçlandırıyor. Günün menüsünde etli soğan dolması, yeşil mercimekli tel şehriyeli bulgur pilavı, fırın sarımsaklı cacık ve bitter çikolatalı sütlü sarımsak var!

    Programa git
  • 06:55

    Martha'nın Fırını

    +

    , Sezon 9 | Bölüm 7

    Programa git
  • 07:30

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Izgara Mantarlı Sandviç - Füme Pancetta, Sezon 1 | Bölüm 25

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Izgara Mantarlı Sandviç ve Füme Pancetta pişiriyor.

    Programa git
  • 07:55

    Kiran ve Sara ile İstanbul'un En İyileri

    +

    Herkes İçin İstanbul, Sezon 1 | Bölüm 8

    Kiran İstanbul’un merkezini geride bırakıp doğada bir gün geçiriyor. Sara ise gününü sanat ve modayla zenginleştiriyor.

    Programa git
  • 08:20

    Tropikal Gurme: Queensland

    +

    Noumea'da Son Günler, Sezon 1 | Bölüm 8

    Justine, Queensland’in sunduğu doğal harikaları keşfediyor, yerel ürünlerini ortaya koyuyor, yetenekli yerel şefleri ziyaret ediyor ve çeşitli ilham verici tarifleri paylaşıyor. Tamburine Dağı'nda zerdeçal aramaktan, Whitsundays'de kara yengeç yakalamaya ya da dünyanın en çarpıcı plajlarından bazılarında açık havada yemek pişirmeye kadar eşsiz deneyimlere tanık oluyoruz.

  • 08:50

    Jamie ile İtalyan İşi

    +

    Eolie Adaları, Sezon 1 | Bölüm 1

    Bu hafta Jamie, İtalyan macerasına büyüleyici Eolie Adaları'nda başladı, zamanın el değdiremediği keşfedilmemiş yemek tariflerinin izini sürdü. Doksan üç yaşındaki çiftçi Franchina, Jamie'nin inanılmaz ızgara mürekkep balığı ve zingy caper salsa sosuna ilham veren nefes kesici mürekkep balığı dolmasını yapmayı öğretir.

    Programa git
  • 09:40

    à la şerife

    +

    Tavuk, Sezon 2 | Bölüm 10

    à la şerife’de bu bölümde; sürdürelebilir kümes hayatını öğreniyoruz. Şef, harika Tavuk reçeteleri paylaşıyor. Öncelikle her derde deva, mutfağımızda bir yıl boyunca tüketebileceğimiz Tavuk Suyu hazırlıyor. Ardından vahşi bir lezzet olan Pate’yi kızarmış ekmek üzerinde bir şölene dönüştürüyor. Ve tabii ki sofralarımızın baş tacı, Fırında Tavuk hazırlıyor.

    Programa git
  • 10:10

    Masterchef

    +

    , Sezon 10 | Bölüm 21

    Programa git
  • 11:00

    Lorraine Pascale ile Mutfakta Uzmanlaş

    +

    Sally, Sezon 1 | Bölüm 6

    Lorraine Pascale, sevdiklerine yemek pişirmek isteyen fakat kendine güvenmediği için bunu yapmayanlara ilham vermek için yollara çıkıyor ve onların sevdiklerine unutulmaz bir ziyafet hazırlamalarına yardımcı oluyor. Bu bölümde Sally'nin evine Konuk oluyoruz.

    Programa git
  • 11:30

    Martha'nın Fırını

    +

    , Sezon 9 | Bölüm 8

    Programa git
  • 12:05

    Lezzet Sanatı

    +

    Kuzu Eti, Sezon 1 | Bölüm 5

    Bu bölümün yıldızı, sofraların en leziz eti: kuzu eti. Günün menüsünde islim kebabı, tel şehriyeli pirinç pilavı, şeftali kompostosu ve et suyu buzları yer alıyor.

    Programa git
  • 12:30

    Lezzet Sanatı

    +

    Nohut, Sezon 1 | Bölüm 6

    Bu bölümdeki başrolümüz, Anadolu kadar Osmanlı mutfağının da en itibarlı demirbaşlarından nohut. Günün menüsünde, kıymalı nohut köftesi, dillere destan humus, naneli ayran ve nohut piyazı yer alıyor.

    Programa git
  • 12:55

    Lezzetin İzinde 2

    +

    Atıştırmalık Balıklar, Sezon 1 | Bölüm 5

    Programa git
  • 13:20

    Lezzetin İzinde 2

    +

    Ateşte Balık, Sezon 1 | Bölüm 6

    Programa git
  • 13:50

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Tavuk Fajita - Karides Kokteyli, Sezon 1 | Bölüm 26

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie, Cızırdayan Tavuk Fajita, Karides Kokteyli ve Biber Izgara pişiriyor.

    Programa git
  • 14:20

    à la şerife

    +

    Tavuk, Sezon 2 | Bölüm 10

    à la şerife’de bu bölümde; sürdürelebilir kümes hayatını öğreniyoruz. Şef, harika Tavuk reçeteleri paylaşıyor. Öncelikle her derde deva, mutfağımızda bir yıl boyunca tüketebileceğimiz Tavuk Suyu hazırlıyor. Ardından vahşi bir lezzet olan Pate’yi kızarmış ekmek üzerinde bir şölene dönüştürüyor. Ve tabii ki sofralarımızın baş tacı, Fırında Tavuk hazırlıyor.

    Programa git
  • 14:50

    Justine ile Fuji Tatları

    +

    Yeşil Çay, Sezon 1 | Bölüm 6

    Justine yeşil çay töreninden ilham alır. Şef Toru, yeşil çay kabuklarıyla wagyu pişiriyor ve yeşil çaylı ekler yapıyor. Justine matcha krepleri hazırlar.

    Programa git
  • 15:25

    Masterchef

    +

    , Sezon 10 | Bölüm 21

    Programa git
  • 16:10

    Kiran ve Sara ile İstanbul'un En İyileri

    +

    Herkes İçin İstanbul, Sezon 1 | Bölüm 8

    Kiran İstanbul’un merkezini geride bırakıp doğada bir gün geçiriyor. Sara ise gününü sanat ve modayla zenginleştiriyor.

    Programa git
  • 16:40

    Martha'nın Fırını

    +

    , Sezon 9 | Bölüm 8

    Programa git
  • 17:15

    Masterchef

    +

    , Sezon 10 | Bölüm 22

    Programa git
  • 18:00

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Hoisin Soslu Karides - Quinoa Salatası, Sezon 1 | Bölüm 27

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie Hoisin Soslu Karides, Karışık Domatesli Quinoa Salatası ve Cızırdayan Biftek pişiriyor.

    Programa git
  • 18:30

    Tropikal Gurme: Queensland

    +

    Noumea'da Son Günler, Sezon 1 | Bölüm 8

    Justine, Queensland’in sunduğu doğal harikaları keşfediyor, yerel ürünlerini ortaya koyuyor, yetenekli yerel şefleri ziyaret ediyor ve çeşitli ilham verici tarifleri paylaşıyor. Tamburine Dağı'nda zerdeçal aramaktan, Whitsundays'de kara yengeç yakalamaya ya da dünyanın en çarpıcı plajlarından bazılarında açık havada yemek pişirmeye kadar eşsiz deneyimlere tanık oluyoruz.

  • 19:05

    Gordon Ramsay ile 24 Saatte Devrim

    +

    Seafarer’s Family Restaurant, Sezon 3 | Bölüm 5

    Programa git
  • 20:00

    Masterchef

    +

    , Sezon 10 | Bölüm 23

    Programa git
  • 20:55

    Anthony Bourdain ile Lezzet Durakları

    +

    Dublin, Sezon 2 | Bölüm 3

    Anthony Bourdain Dublin için "bir kalbiniz, ruhunuz varsa ya da edebiyattan zevk alıyorsanız bu şehri sevdiğinizi reddetmenin anlamı yoktur." derken, şehrin saklı lezzetlerini keşfetmek için yalnızca 2 günü var.

    Programa git
  • 21:50

    Lorraine Pascale ile Mutfakta Uzmanlaş

    +

    Sally, Sezon 1 | Bölüm 6

    Lorraine Pascale, sevdiklerine yemek pişirmek isteyen fakat kendine güvenmediği için bunu yapmayanlara ilham vermek için yollara çıkıyor ve onların sevdiklerine unutulmaz bir ziyafet hazırlamalarına yardımcı oluyor. Bu bölümde Sally'nin evine Konuk oluyoruz.

    Programa git
  • 22:25

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Hoisin Soslu Karides - Quinoa Salatası, Sezon 1 | Bölüm 27

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie Hoisin Soslu Karides, Karışık Domatesli Quinoa Salatası ve Cızırdayan Biftek pişiriyor.

    Programa git
  • 23:00

    Lezzetin İzinde 2

    +

    Kabuklu Deniz Ürünleri, Sezon 1 | Bölüm 7

    Programa git
  • 23:25

    Lezzetin İzinde 2

    +

    Tek Kapta Balık, Sezon 1 | Bölüm 8

    Programa git
  • 00:05

    Simon Rimmer ile Sihirli Dokunuşlar

    +

    Olabode Ailesi, Sezon 1 | Bölüm 5

    Simon Rimmer, Olabode ailesinin yaşadığı zorluklar üzerine, tek kaplık fikirlerle imdatlarına yetişiyor.

    Programa git
  • 00:55

    à la şerife

    +

    Tavuk, Sezon 2 | Bölüm 10

    à la şerife’de bu bölümde; sürdürelebilir kümes hayatını öğreniyoruz. Şef, harika Tavuk reçeteleri paylaşıyor. Öncelikle her derde deva, mutfağımızda bir yıl boyunca tüketebileceğimiz Tavuk Suyu hazırlıyor. Ardından vahşi bir lezzet olan Pate’yi kızarmış ekmek üzerinde bir şölene dönüştürüyor. Ve tabii ki sofralarımızın baş tacı, Fırında Tavuk hazırlıyor.

    Programa git
  • 01:25

    Masterchef

    +

    , Sezon 10 | Bölüm 23

    Programa git
  • 02:10

    Martha'nın Fırını

    +

    , Sezon 9 | Bölüm 8

    Programa git
  • 02:40

    Jamie ile İtalyan İşi

    +

    Eolie Adaları, Sezon 1 | Bölüm 1

    Bu hafta Jamie, İtalyan macerasına büyüleyici Eolie Adaları'nda başladı, zamanın el değdiremediği keşfedilmemiş yemek tariflerinin izini sürdü. Doksan üç yaşındaki çiftçi Franchina, Jamie'nin inanılmaz ızgara mürekkep balığı ve zingy caper salsa sosuna ilham veren nefes kesici mürekkep balığı dolmasını yapmayı öğretir.

    Programa git
  • 03:30

    Lezzet Sanatı

    +

    Kuzu Eti, Sezon 1 | Bölüm 5

    Bu bölümün yıldızı, sofraların en leziz eti: kuzu eti. Günün menüsünde islim kebabı, tel şehriyeli pirinç pilavı, şeftali kompostosu ve et suyu buzları yer alıyor.

    Programa git
  • 03:55

    Lezzet Sanatı

    +

    Nohut, Sezon 1 | Bölüm 6

    Bu bölümdeki başrolümüz, Anadolu kadar Osmanlı mutfağının da en itibarlı demirbaşlarından nohut. Günün menüsünde, kıymalı nohut köftesi, dillere destan humus, naneli ayran ve nohut piyazı yer alıyor.

    Programa git
  • 04:20

    Masterchef

    +

    , Sezon 10 | Bölüm 23

    Programa git
  • 05:05

    Martha'nın Fırını

    +

    , Sezon 9 | Bölüm 8

    Programa git
  • 05:35

    Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri

    +

    Hoisin Soslu Karides - Quinoa Salatası, Sezon 1 | Bölüm 27

    Jamie hızlı yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor. Sadece 15 dakikada pişirdiği yemeklere inanamayacaksınız! Bu bölümde Jamie Hoisin Soslu Karides, Karışık Domatesli Quinoa Salatası ve Cızırdayan Biftek pişiriyor.

    Programa git