Yayın Akışı
Cumartesi
28 Mayıs
06:00
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Geleneklerine Bağlı İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 1
İstanbul’da şehir dokusunun en iyi hissedilebildiği semtlerden Balat’ta yürüyüşe çıkan Sara, tavşan kanı türk çayı eşliğinde, sobada közlenmiş kestane tadıyor...
Programa git06:30
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Sağlıklı ve Zinde İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 2
Sara, İstanbul’un dışında bir organik tarım çiftliğini ziyaret ederek, bu projenin yaratıcıları ve mutfağını tamamen organik ürünler üzerine kuran şef Serra Erol’la unutulmaz bir gün geçiriyor.
Programa git07:00
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+İstanbul Şefleri, Tarzları…, Sezon 2 | Bölüm 3
Yemek sektörüne henüz çocuk yaşlarında kasap çırağı olarak giriş yapmış ve bugün dünyaya açılan bir zincir restoranın başında bulunan Cüneyt Asan, şefimiz Sara’yı bıçak kullanma maharetiyle büyülerken, Sara Adana kebap yapmayı öğreniyor...
Programa git07:30
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Şık ve Zarif İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 4
Sara, özgün bir moda anlayışına sahip restoran işletmecisi Sashah Khan’la, tasarımın en az mutfak kadar önemli olduğu restoranında buluşuyor, ve ikili motora atlayarak Sashah’nın terzisini ziyarete gidiyor.
Programa git08:00
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Tatlı Düşkünü İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 5
Yaşadıklarından, tadıp, gördüklerinden aldığı ilhamla İstanbul’daki mutfağına giren Sara, antep fıstıklı leziz bir kek hazırlıyor.
Programa git08:30
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+İstanbul Foodie’leri, Sezon 2 | Bölüm 6
Yaşadıklarından, tadıp, gördüklerinden aldığı ilhamla İstanbul’daki mutfağına giren Sara, farklı sebzelerle yaptığı rengarenk humuslarla çeşit çeşit kanapeler hazırlıyor.
Programa git09:00
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Toprak, Sezon 1 | Bölüm 1
Tom İstanbul'daki yemek kültürünü keşfetmek için keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Başlangıç noktası ise toprak. Büryan kebabının sıra dışı hazırlanma yöntemini inceleyen Tom, ardından Komşuköy'e yolculuk ederek taze malzemelerin peşine düşecek. Mısır çarşısının büyülü dünyasını keşfettikten sonra ise kokteyl duayeni Alex ile lezzetli içecekler hazırlayacaklar. Son olarak mutfağına dönen Tom, gezisinden aldığı ilhamla enfes bir kuzu yemeği pişirecek.
Programa git09:30
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Kimya, Sezon 1 | Bölüm 2
Tom en basit malzemeleri lezzetli yemeklere dönüştüren Türk mutfağındaki sihirli kimyanın peşine düşecek. Balat'ta yoğurt mayalanmasını keşfedip ardından mantı yapımını öğrenerek bu deneyimden aldığı ilhamla Tom kendi mantısını yaratacak. Daha sonra, Beyoğlu'nda balık pazarını ziyaret edip turşuların tadına bakacak. Balat'a geri dönen Tom, Ezel Akay eşliğinde rakı-meze kültürünü keşfedecek ve mutfağına dönünce kendi mezesini yaratacak.
Programa git10:00
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Su, Sezon 1 | Bölüm 3
Bu bölümde Tom, yemeği hazırlamamızı sağlayan malzemelerin özü, suyun peşine düşecek. Gazeteci-yazar Defne Koryürek ile Boğaz'ı gezdikten sonra İstanbul'a özgü deniz ürünlerinin tadına bakacak. Aldığı ilhamla barbunya pişiren Tom ardından balık pazarına gidecek ve sakatat kültürünü keşfedecek. Son olarak Boğaz'a geri dönen Tom balık tutmayı deneyecek ve ardından mutfağına döndüğünde enfes bir kalkan balığı hazırlayacak.
Programa git10:30
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Ateş, Sezon 1 | Bölüm 4
Bu bölümde Tom İstanbul'da yemeğin ateşle ilişkisini araştıracak. Ocakbaşı ve kebap hazırlama yöntemlerini inceledikten sonra közde bıldırcın hazırlayacak. Yasemin Allen eşliğinde çay ve simidin keyfi yaptıktan sonra ise nefis bir kuzu yemeği tadan Tom, Kazandibi tatlısının tavuk ile hazırlandığını görünce şaşıracak. Son olarak İstanbul'daki mutfağına dönüp lahmacuna kendi yorumunu katacak.
Programa git11:00
Lezzetin İzinde 3
+Tencere - Tava, Sezon 1 | Bölüm 7
Programa git11:30
Lezzetin İzinde 3
+Asya Barbeküsü, Sezon 1 | Bölüm 8
Programa git12:05
Jamie Oliver’ın Yemek Kitabı Yarışması
+4.Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 4
Programa git13:00
Gordon, Gino ve Fred Yolda
+San Francisco, Sezon 2 | Bölüm 4
Gino ve Fred, Summer of Love için San Francisco'ya gidecekleri için heyecanlı.
Programa git13:45
Kiran ve Sara ile İstanbul'un En İyileri
+İstanbul’da Sürdürülebilir Yaşam, Sezon 1 | Bölüm 7
Sara en taze malzemelerle yemek yapmak için, Türkiye’nin en ilham verici şeflerinden birine, permakültür tasarımcısı Şerife Aksoy’a konuk oluyor.
Programa git14:15
Mutfak Dahisi
+8. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 8
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git15:10
Mutfak Dahisi
+9. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 9
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git16:05
Mutfak Dahisi
+10. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 10
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git17:00
Mutfak Dahisi
+11. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 11
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git17:55
Mutfak Dahisi
+12. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 12
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git18:50
Jamie Oliver’ın Yemek Kitabı Yarışması
+4.Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 4
Programa git19:50
Padma Lakshmi ile Tatların Kökeni
+Has Amerikalılar, Sezon 1 | Bölüm 7
Programa git20:20
Padma Lakshmi ile Tatların Kökeni
+Little Lima'da Dans!, Sezon 1 | Bölüm 8
Programa git21:00
Ainsley'nin Market Menüsü
+Tazmanya, Sezon 1 | Bölüm 4
Ainsley, Hobart'ın meşhur Salamanca pazarına gitmek için güneye, Tazmanya'ya gidiyor. Zengin toprakları, temiz havası, saf suyu ile bilinen bu bölgede tutkulu yetiştiricilerle tanışıyor.
Programa git22:00
Kiran ve Sara ile İstanbul'un En İyileri
+İstanbul’da Sürdürülebilir Yaşam, Sezon 1 | Bölüm 7
Sara en taze malzemelerle yemek yapmak için, Türkiye’nin en ilham verici şeflerinden birine, permakültür tasarımcısı Şerife Aksoy’a konuk oluyor.
Programa git22:25
à la şerife
+Havuç, Sezon 2 | Bölüm 11
à la şerife’de bu bölümün konusu, maydanozgiller familyasından ve daha çok çiğ olarak tükettiğimiz en sağlıklı kök sebzelerden HAVUÇ. Şef, mutfağında sapına da en az kökü kadar yer veriyor ve hasat ettiği havuçlarla harika reçeteler paylaşıyor. İlk olarak, havuç ve havucun saplarını kullanarak bir à la şerife reçetesi olan harika bir Havuç Saplı Meze hazırlıyor.
Programa git23:00
Lezzetin İzinde 3
+Tencere - Tava, Sezon 1 | Bölüm 7
Programa git23:30
Lezzetin İzinde 3
+Asya Barbeküsü, Sezon 1 | Bölüm 8
Programa git00:05
Jamie ve Jimmy ile Yemek Düellosu
+Saoirse Ronan, Sezon 8 | Bölüm 6
Jamie ve Jimmy, Southend İskelesi'nde, haftasonunu yemek, eğlence ve ünlü sohbetleriyle başlatıyor. Dört kez Oscar adayı olan Saoirse Ronan, Jamie ile mutfakta yemek pişirirken en zorlu rolü üstleniyor.
Programa git01:00
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Geleneklerine Bağlı İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 1
İstanbul’da şehir dokusunun en iyi hissedilebildiği semtlerden Balat’ta yürüyüşe çıkan Sara, tavşan kanı türk çayı eşliğinde, sobada közlenmiş kestane tadıyor...
Programa git01:30
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Sağlıklı ve Zinde İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 2
Sara, İstanbul’un dışında bir organik tarım çiftliğini ziyaret ederek, bu projenin yaratıcıları ve mutfağını tamamen organik ürünler üzerine kuran şef Serra Erol’la unutulmaz bir gün geçiriyor.
Programa git02:00
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+İstanbul Şefleri, Tarzları…, Sezon 2 | Bölüm 3
Yemek sektörüne henüz çocuk yaşlarında kasap çırağı olarak giriş yapmış ve bugün dünyaya açılan bir zincir restoranın başında bulunan Cüneyt Asan, şefimiz Sara’yı bıçak kullanma maharetiyle büyülerken, Sara Adana kebap yapmayı öğreniyor...
Programa git02:30
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Şık ve Zarif İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 4
Sara, özgün bir moda anlayışına sahip restoran işletmecisi Sashah Khan’la, tasarımın en az mutfak kadar önemli olduğu restoranında buluşuyor, ve ikili motora atlayarak Sashah’nın terzisini ziyarete gidiyor.
Programa git03:00
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+Tatlı Düşkünü İstanbul, Sezon 2 | Bölüm 5
Yaşadıklarından, tadıp, gördüklerinden aldığı ilhamla İstanbul’daki mutfağına giren Sara, antep fıstıklı leziz bir kek hazırlıyor.
Programa git03:30
Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri
+İstanbul Foodie’leri, Sezon 2 | Bölüm 6
Yaşadıklarından, tadıp, gördüklerinden aldığı ilhamla İstanbul’daki mutfağına giren Sara, farklı sebzelerle yaptığı rengarenk humuslarla çeşit çeşit kanapeler hazırlıyor.
Programa git04:00
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Toprak, Sezon 1 | Bölüm 1
Tom İstanbul'daki yemek kültürünü keşfetmek için keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Başlangıç noktası ise toprak. Büryan kebabının sıra dışı hazırlanma yöntemini inceleyen Tom, ardından Komşuköy'e yolculuk ederek taze malzemelerin peşine düşecek. Mısır çarşısının büyülü dünyasını keşfettikten sonra ise kokteyl duayeni Alex ile lezzetli içecekler hazırlayacaklar. Son olarak mutfağına dönen Tom, gezisinden aldığı ilhamla enfes bir kuzu yemeği pişirecek.
Programa git04:30
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Kimya, Sezon 1 | Bölüm 2
Tom en basit malzemeleri lezzetli yemeklere dönüştüren Türk mutfağındaki sihirli kimyanın peşine düşecek. Balat'ta yoğurt mayalanmasını keşfedip ardından mantı yapımını öğrenerek bu deneyimden aldığı ilhamla Tom kendi mantısını yaratacak. Daha sonra, Beyoğlu'nda balık pazarını ziyaret edip turşuların tadına bakacak. Balat'a geri dönen Tom, Ezel Akay eşliğinde rakı-meze kültürünü keşfedecek ve mutfağına dönünce kendi mezesini yaratacak.
Programa git05:00
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Su, Sezon 1 | Bölüm 3
Bu bölümde Tom, yemeği hazırlamamızı sağlayan malzemelerin özü, suyun peşine düşecek. Gazeteci-yazar Defne Koryürek ile Boğaz'ı gezdikten sonra İstanbul'a özgü deniz ürünlerinin tadına bakacak. Aldığı ilhamla barbunya pişiren Tom ardından balık pazarına gidecek ve sakatat kültürünü keşfedecek. Son olarak Boğaz'a geri dönen Tom balık tutmayı deneyecek ve ardından mutfağına döndüğünde enfes bir kalkan balığı hazırlayacak.
Programa git05:30
Tom Aikens ile İstanbul'un En İyileri
+Ateş, Sezon 1 | Bölüm 4
Bu bölümde Tom İstanbul'da yemeğin ateşle ilişkisini araştıracak. Ocakbaşı ve kebap hazırlama yöntemlerini inceledikten sonra közde bıldırcın hazırlayacak. Yasemin Allen eşliğinde çay ve simidin keyfi yaptıktan sonra ise nefis bir kuzu yemeği tadan Tom, Kazandibi tatlısının tavuk ile hazırlandığını görünce şaşıracak. Son olarak İstanbul'daki mutfağına dönüp lahmacuna kendi yorumunu katacak.
Programa git