Yayın Akışı
Cumartesi
11 Haziran
06:00
Lezzet Sanatı
+Ispanak, Sezon 1 | Bölüm 9
Bugünün menüsünde, dünyanın en yaygın yetişen sebzelerinden biri olan ıspanağa ait, Temel Reis'e konserve Ispanak yemeyi bıraktıracak cinsten yemekler var. Rahibe Köftesi, Taratorlu Ispanak Kökü, Ispanaklı Baklava ve Sünger Kek.
Programa git06:30
Lezzet Sanatı
+Makarna, Sezon 1 | Bölüm 10
Maksut'a göre ekmeğin bulunmasından sonraki en önemli icat makarna. Bugünkü menüsünde de Orta Asya ve Doğu coğrafyalarına has, iştah açan makarnalı tarifler var. Erişte, Buharda pişmiş sarımsaklı yoğurtlu mantı ve şaşırtan bir tat olarak mantı çıtırında füme somonlu kanepe. Afiyet olsun!
Programa git07:00
Lezzet Sanatı
+Patates, Sezon 1 | Bölüm 11
Maksut'un mutfağında bugünün yıldızı, zamanında krallar tarafından fermanla halka yedirilen, savaşlarda orduları doyuran, yokluğunda büyük kıtlıkların yaşandığı Patates. Menüde ise bu her mutfağın vazgeçilmezi sebzenin hem oturtması, hem pilakisi hem de tatlısı var.
Programa git07:30
Lezzet Sanatı
+Kavun, Sezon 1 | Bölüm 12
Bu bölümün başrolünde baldan tatlı tadı, nefis aroması ve mis kokusuyla mükemmel bir serinletici olan kavun var. Menüyü Kavun Dolması, Siyez Bulguru ve Kavun Çekirdeği Sütü oluşturuyor.
Programa git08:00
Lezzet Sanatı
+Boğaz Balıkları, Sezon 1 | Bölüm 13
Bugün, farklı bir menüyle lezzetine doyulmaz, sefası bol bir balık sofrası kurup Boğaz havasını mutfağımıza taşıyacağız. Menüde ise uskumru dolması, tarama salatası, çoban salatası ve çıtır balık derisi cipsi ve havuçlu tarator dip yer alıyor.
Programa git08:30
Lezzet Sanatı
+Patlıcan, Sezon 1 | Bölüm 14
Bu bölümde başrolümüz, sebze olarak ünlenmesine rağmen bir meyve olan patlıcan. Menüde ise patlıcan musakka, bademli ve patlıcan çeşnili pilav, siyah patlıcan püresi, tarçınlı yoğurt sosu ve tadına doyamayacağınız çok kolay bir tatlı tarifi: çıtır çıtır patlıcan şekerlemesi.
Programa git09:00
Lezzet Sanatı
+Tarçın, Sezon 1 | Bölüm 15
Bugün mutfağımızın yıldızı, konduğu her şeye masalsı lezzetler katan Tarçın. Günün menüsünde ise Topik, Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Pelte ve şaşırtan tat: Tarçınlı Hibiskus Şerbeti yer alıyor.
Programa git09:30
Lezzet Sanatı
+Dana Eti, Sezon 1 | Bölüm 16
Mutfağımızın bugünkü yıldızı aslında Türk mutfağının demirbaşlarından Dana Eti. Günün menüsünde ise Tamtak Tirid, Muhammara, İçli Köfte Kıtırları ve şaşırtan tat olarak evde şipşak hazırlayabileceğiniz Ters Yüz Pastırma yer alıyor.
Programa git10:00
Lezzet Sanatı
+Kabak, Sezon 1 | Bölüm 17
Bugün mutfağımızın gözdesi lezzetli ve hafif sebze: Kabak. Günün menüsünde ise Kabak Karnıyarık, Mücver, Kabaklı Beyaz Peynirli Cacık ve şaşırtan tat olarak Kabak Çiçeği Çıtırları yer alıyor.
Programa git10:30
Lezzet Sanatı
+Badem, Sezon 1 | Bölüm 18
Bugün mutfağımızın konuğu çok özel bir kuruyemiş olan Badem. Günün menüsünde ise Perde Pilavı, Taze Otlu Semizotu Salatası Ve Yoğurt Sosu, Keşkü-ü Fukara ve şaşırtan tat olarak Badem Sütü yer alıyor.
Programa git11:00
Hayden Quinn ile Avustralya’nın Tatları
+, Sezon 1 | Bölüm 1
Programa git11:30
Hayden Quinn ile Avustralya’nın Tatları
+, Sezon 1 | Bölüm 2
Programa git12:00
Jamie Oliver’ın Yemek Kitabı Yarışması
+6.Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 6
Programa git13:00
Gordon Ramsay ile 24 Saatte Devrim
+Lowery's Seafood Restaurant, Sezon 3 | Bölüm 1
Programa git14:00
Mutfak Dahisi
+18. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 18
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git15:00
Mutfak Dahisi
+19. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 19
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git16:00
Mutfak Dahisi
+20. Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 20
Gordon, dinamik, büyük ölçekli ve benzersiz bir yemek programıyla daha karşınızda. Her bölümde yeni 9 yarışmacı olacak ve 3 adet dinamik mücadele olacak.
Programa git17:00
Top Chef
+Hiç Gitmemişler Gibi, Sezon 17 | Bölüm 1
Programa git18:00
Top Chef
+Jonathan Gold Standartları, Sezon 17 | Bölüm 2
Programa git19:00
Jamie Oliver’ın Yemek Kitabı Yarışması
+6.Bölüm, Sezon 1 | Bölüm 6
Programa git20:00
Anthony Bourdain: Rezervasyona Gerek Yok 7
+Nikaragua, Sezon 7 | Bölüm 1
Anthony Bourdain gibi bir seyahat arkadaşınız varsa rezervasyona ihtiyacınız yok demektir. Anthony Bourdain'in bir kültürü yemekleriyle tanıma serüveni 7.sezonuyla devam ediyor.
Programa git21:00
Ainsley'nin Market Menüsü
+Adelaide, Sezon 1 | Bölüm 6
Ainsley, "Ainsley’nin Market Menüsü" turunun son durağı ve güney yarımküredeki en büyük gizli taze ürün pazarı olan "Adelaide Central Market"i ziyaret etmek için Adelaide'nin merkezine gider.
Programa git22:00
Kiran ve Sara ile İstanbul'un En İyileri
+Mutlu İstanbul, Sezon 1 | Bölüm 9
Sara şehrin iki çok özel noktasını keşfederek bir sürü insanla tanışıyor ve enfes lezzetler tadıyor.
Programa git22:30
à la şerife
+Soğan, Sezon 2 | Bölüm 13
à la şerife’de bu bölümün konusu, mutfağın ve bahçenin olmazsa olmazlarından SOĞAN. Öncelikle; Şef, kusursuz Karamelize Soğan hazırlamanın püf noktalarını bizimle paylaşıyor ve oryantalist bir reçete Karamelize Soğan ve Soğanlı Omlet hazırlıyor.
Programa git23:05
Hayden Quinn ile Avustralya’nın Tatları
+, Sezon 1 | Bölüm 1
Programa git23:35
Hayden Quinn ile Avustralya’nın Tatları
+, Sezon 1 | Bölüm 2
Programa git00:10
Jamie ve Jimmy ile Yemek Düellosu
+Jamie & Jimmy's Food Fight Club 8, 8, Sezon 8 | Bölüm 8
Çocuklar haftasonunu başlatmak içindaha eğlenceli ve lezzetli yemekler içindeniz kenarına geri döndü! Jamie ve Jimmy yemek pişirme dersi vermek üzere birçok ünlüyü ağırlar.
Programa git01:00
Lezzet Sanatı
+Ispanak, Sezon 1 | Bölüm 9
Bugünün menüsünde, dünyanın en yaygın yetişen sebzelerinden biri olan ıspanağa ait, Temel Reis'e konserve Ispanak yemeyi bıraktıracak cinsten yemekler var. Rahibe Köftesi, Taratorlu Ispanak Kökü, Ispanaklı Baklava ve Sünger Kek.
Programa git01:30
Lezzet Sanatı
+Makarna, Sezon 1 | Bölüm 10
Maksut'a göre ekmeğin bulunmasından sonraki en önemli icat makarna. Bugünkü menüsünde de Orta Asya ve Doğu coğrafyalarına has, iştah açan makarnalı tarifler var. Erişte, Buharda pişmiş sarımsaklı yoğurtlu mantı ve şaşırtan bir tat olarak mantı çıtırında füme somonlu kanepe. Afiyet olsun!
Programa git02:00
Lezzet Sanatı
+Patates, Sezon 1 | Bölüm 11
Maksut'un mutfağında bugünün yıldızı, zamanında krallar tarafından fermanla halka yedirilen, savaşlarda orduları doyuran, yokluğunda büyük kıtlıkların yaşandığı Patates. Menüde ise bu her mutfağın vazgeçilmezi sebzenin hem oturtması, hem pilakisi hem de tatlısı var.
Programa git02:30
Lezzet Sanatı
+Kavun, Sezon 1 | Bölüm 12
Bu bölümün başrolünde baldan tatlı tadı, nefis aroması ve mis kokusuyla mükemmel bir serinletici olan kavun var. Menüyü Kavun Dolması, Siyez Bulguru ve Kavun Çekirdeği Sütü oluşturuyor.
Programa git03:00
Lezzet Sanatı
+Boğaz Balıkları, Sezon 1 | Bölüm 13
Bugün, farklı bir menüyle lezzetine doyulmaz, sefası bol bir balık sofrası kurup Boğaz havasını mutfağımıza taşıyacağız. Menüde ise uskumru dolması, tarama salatası, çoban salatası ve çıtır balık derisi cipsi ve havuçlu tarator dip yer alıyor.
Programa git03:30
Lezzet Sanatı
+Patlıcan, Sezon 1 | Bölüm 14
Bu bölümde başrolümüz, sebze olarak ünlenmesine rağmen bir meyve olan patlıcan. Menüde ise patlıcan musakka, bademli ve patlıcan çeşnili pilav, siyah patlıcan püresi, tarçınlı yoğurt sosu ve tadına doyamayacağınız çok kolay bir tatlı tarifi: çıtır çıtır patlıcan şekerlemesi.
Programa git04:00
Lezzet Sanatı
+Tarçın, Sezon 1 | Bölüm 15
Bugün mutfağımızın yıldızı, konduğu her şeye masalsı lezzetler katan Tarçın. Günün menüsünde ise Topik, Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Pelte ve şaşırtan tat: Tarçınlı Hibiskus Şerbeti yer alıyor.
Programa git04:30
Lezzet Sanatı
+Dana Eti, Sezon 1 | Bölüm 16
Mutfağımızın bugünkü yıldızı aslında Türk mutfağının demirbaşlarından Dana Eti. Günün menüsünde ise Tamtak Tirid, Muhammara, İçli Köfte Kıtırları ve şaşırtan tat olarak evde şipşak hazırlayabileceğiniz Ters Yüz Pastırma yer alıyor.
Programa git05:00
Lezzet Sanatı
+Kabak, Sezon 1 | Bölüm 17
Bugün mutfağımızın gözdesi lezzetli ve hafif sebze: Kabak. Günün menüsünde ise Kabak Karnıyarık, Mücver, Kabaklı Beyaz Peynirli Cacık ve şaşırtan tat olarak Kabak Çiçeği Çıtırları yer alıyor.
Programa git05:30
Lezzet Sanatı
+Badem, Sezon 1 | Bölüm 18
Bugün mutfağımızın konuğu çok özel bir kuruyemiş olan Badem. Günün menüsünde ise Perde Pilavı, Taze Otlu Semizotu Salatası Ve Yoğurt Sosu, Keşkü-ü Fukara ve şaşırtan tat olarak Badem Sütü yer alıyor.
Programa git